Tänk på maten

Tänk på maten

Hej på er alla läsare och varmt välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen, som idag ska handla lite om näring. Som ni vet så är träning och hälsa ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, jag tycker det är väldigt viktigt att hälsomässigt må bra. Visst kan träning vara till god hjälp för att stärka sin hälsa, men det är minst lika viktigt att tänka på vad man äter också. Om man önskar uppnå resultat så spelar näring minst lika stor roll som träning. När det kommer till näring så finns det många olika upplägg och alternativ som kan hjälpa dig nå ditt mål, det viktigaste är att hitta den lösningen som passar en själv bäst. Vad jag föredrar behöver inte vara samma som det någon annan föredrar, utan det är helt baserat på vad man själv tycker och upplever. Däremot är det tydligt att näring spelar en viktig roll om man vill nå ett visst mål. Jag har tränat kontinuerligt i väldigt många år och har alltid tyckt att just träningen har varit väldigt enkelt. Men när det kommer till kosten så har jag saknat disciplin väldigt mycket, det har verkligen varit en bergochdalbana där jag under vissa perioder har ätit bra medan jag under andra har totalt struntat i vilken mat jag ätit. Nu under senare tid så har jag dock kommit in i rutinen mycket bättre, idag får jag i mig bra med näring och skippar till stor del allt som inte är hälsosamt. Nu gäller det bara att försöka hålla i det under hela sommaren, vilket jag vet kan vara otroligt svårt men jag ska göra mitt bästa. Jag har faktiskt tänkt att runda av inlägget här och önska er en fortsatt trevlig dag! Vi hörs snart igen, ha det så bra nu!


Kommentarer är stängda.