Naprapat i Lerum får fixa ryggen efter flytt

Naprapat i Lerum får fixa ryggen efter flytt

Hejsan på er alla fina följare, tack för att just ni läser min blogg!

Idag efter jobbet ska jag till en naprapat i Lerum. Vi flyttade ju i helgen och jag tror att jag lyckades göra något konstigt med ryggen, kanske jag lyfte fel eller för tungt för jag har så ont efter det. Jag tänkte att det nog är bäst att ta hjälp då av en duktig naprapat så att han kan kolla på det. Hellre så snabbt som möjligt än att man går och får ännu mer ont eller gör något som gör det värre.

Jag har ingen aning om det är en förskjutning på något sätt eller kanske en bristning, men det kan nog han reda ut. Annars får jag väl gå till en läkare, men när det handlar om såna här saker så har jag nog mer förtroende för en utbildad naprapat än en allmänläkare. Hoppas att han kan hjälpa mig att knixa till eller massera upp det som behövs för det här är inget vidare roligt att gå med. Det var en kollega som tipsade mig om just den här mottagningen, han hade varit där när han gjort illa sig på ett träningspass och han tyckte han blev hjälpt. Han är väldigt noga och kräsen så säger han att något är bra då är det helt säkert så.

?Jag ska bara avsluta det sista för dagen, men så tänkte jag att jag kikar in här och skriver ett inlägg först. Sen ska jag hem till min fina familj i vårt nya hus som vi ju precis flyttat till. Det känns jättebra och jag känner redan att vi kommer trivas så bra. Barnen älskar sina nya rum även om vi inte fått i ordning på allting riktigt ännu. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.