Lunch på restaurang i Gränna

Lunch på restaurang i Gränna

Hejsan på er alla goa och glada

Idag ska jag och några kollegor gå ut och äta lunch på en restaurang i Gränna. Vi brukar äta ute på torsdagar, det har blivit en trevlig veckotradition för oss. Idag ska vi testa en restaurang som ingen av oss varit på än så det ska bli roligt. Vi brukar dela med oss av recensioner sen efteråt och det har lett till många uppskattade tips.

?Det roliga är också att vi fyra äter ganska olika saker, vilket gör att vi kan ge en ganska omfattande recension. Jag äter vegetariskt, en äter glutenfritt, en annan älskar kött och den fjärde kan inte äta mjölkprotein. Det gör att det blir ganska spännande och ibland utmanande att hitta en restaurang som har olika alternativ och kan anpassa sin meny.

De som är bäst på att ha olika alternativ eller som kan göra en anpassad rätt brukar få bonuspoäng. Sen handlar det ju om smak, utseende, miljön och intrycket i restaurangen samt servicen och bemötandet. Vi väger in allting i vårt omdöme och så brukar vi dela bilder och sånt på ett gemensamt instagramkonto. Vi har ganska många följare vid det här laget så det är faktiskt väldigt roligt, även fast att det mest är en kul grej utan särskilt mycket prestige.

Det har redan börjat kura i magen, jag åt inget mellanmål nu på frukostrasten så att jag ska vara extra hungrig och ha stor aptit när vi ska äta. Gränna är ju inte så stort så ibland blir det att vi går till återkommande ställen såklart men det händer också att vi delar med oss av tips på någon restaurang vi testat under helgen eller så. Ha nu en hel underbar dag och hoppas ni äter en riktigt god lunch. 


Kommentarer är stängda.